ИЗВЕСТУВАЊЕ


Почитувани членови на Музика Сега,

Ве известуваме дека е извршена уплата на вашите сметки. Со здравје да си ги трошите парите. Доколку има такви кои со сигурност приложиле барање за финансиска помош до Владата до 25.05 а притоа имаат и уредна постапка за зачленување до 3 ти Јуни 2021 во нашето здружение и сепак не добиле финансиска помош, нека ни се обратат на следните mail – ови :

pretsedatel@muzikasega.mk

info@muzikasega.mk

upraven.odbor@muzikasega.mk

Со почит,

Трајко Симоновски

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега