ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ПОДИГАЊЕTO НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ

Почитувани членови на Музика Сега,
Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе бидат достапни да си ги подигнете на истата локација, МКЦ, од 10 – 14h до петок. Побарајте го телефонскиот број од лицето за контакт во порака. 
Имајте убав ден и добри ангажмани деновиве без ограничувања.
Со почит,
ЗУПМ “МУЗИКА СЕГА”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега