Информации во врска со членарината:

Годишната членарината на ЗУПМ „Музика Сега“ изнесува 1.500 ден. и може да се уплати на два начини, на уплатница во банка и електронски (доколку апликантот има активирано електронско банкарство). Во прилог обрасците за готовинска и безготовинска (електронско банкарство) уплата и начин на пополнување.
Доколку сакате да извршите уплата за друг корисник во цел на дознака покрај: „Годишна членарина за ЗУПМ Музика Сега“ го додавате името и презимето на лицето за кое уплаќате.
За да се стане регистриран активен член на здружението, освен уплатата на членарина треба и пополнување на онлајн формуларот кој се наоѓа тука на веб страницата.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега