Прес конференција на Здружението за унапредување на правата на музичарите ” Музика сега ”

Прва прес конференција на Здружението за унапредување на правата на музичарите ” Музика сега ” одржана на 14.10.2020 Кино Фросина МКЦ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега