Известување од состанок на членови на ЗУПМ-Музика Сега

Денес, 04.11.2020 година,беше одржан состанок на членовите на здружението МУЗИКА СЕГА на кое се водеше дискусија на неколку теми и беа донесени следните заклучоци за следните чекори:
  • Најдоцна до петок доставување на регистерот на пристапени членови до надлежните и релевантни фактори кои носат одлуки за финансиските пакет мерки за музичарите
  • Час поскоро формирање на музичката унија со меморандум со останатите здруженија на музичари и заеднички настап за крупните проблеми пред институциите
  • Состанок и дискусија во УЈП кои би се случиле во текот на следната недела
  • Разно
На втората половина од состанокот како гостин присуствуваше и г-ин Горјан Стојановски, претседател на здружението на естрадни уметници.
Со почит,
Здружение за унапредување на правата на музичарите МУЗИКА СЕГА
П.С. Уште еднаш апелираме сите заинтересирани да побрзаат и во нивен интерес е ДО ПЕТОК да се зачленат во МУЗИКА СЕГА и со тоа влезат во регистерот на членови кој треба да го доставиме
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега