ПРЕС КОНФЕРЕНЦИИ

Прва прес конференција на Здружението за унапредување на правата на музичарите ” Музика сега ” одржана на 14.10.2020 Кино Фросина МКЦ

Заедничка прес конференција на шестте музички здруженија за медиуми 09.08.2021 МКЦ, свикана со една цел  – реакција и барања за средба до Владата, по повод последните случувања, а особено за 5-от пакет мерки и предлог протоколите од страна на Угостителите

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега