РЕГИСТАР НА ЧЛЕНОВИ

заклучно со 05.12.2021 година

Регистарот на активни членови се надополнува секоја последна седмица во месецот

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега