СОБРАНИЕ

ЧЛЕНОВИ НА СОБРАНИЕ

ТРАЈКО СИМОНОВСКИ

КАЛИНА ВЕЛКОВСКА

ГОЦЕ СТЕВКОВСКИ

ПЕТАР МЛАДЕНОВСКИ

ВИКТОР НИКОЛОВСКИ

ЗОРАН КОСТАДИНОВСКИ

ЃОКО МАКСИМОВСКИ

НИКОЛА БОЧВАРОВ

БЛАГОЈА АНТОВСКИ

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега