СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ

Почитувани членови на Музика Сега

Би сакале да ве известиме дека членските картички се готови. Оние наши членови, кои се денес во Скопје, можат да дојдат и да си ја подигнат својата, денес, од 18.30 – 19.30 пред МКЦ, на главниот влез. За оние кои може да почекаат, ќе биде организирано подигнување од понеделник, за време и простор ќе бидете навремено информирани. Членовите од другите градови, своите картички ќе ги добијат по пат на Пошта на адресата од пристапницата или нивен колега од истиот град. Ќе ве замолиме да ни кажете која опција ви одговара повеќе на нашиот mail : info@muzikasega.mk.

Инаку, картичката е со код, кој кога ќе го скенирате со вашата камера, ве носи на страната www.muzikasega.mk каде ќе го најдете регистерот на членови и своето име. Исто така, со картичката имате попуст во музички училишта, музички студија и продавници. Попустот се определува на лице место. Договори се потпишани со 10 тина организации а листата на истите ќе биде објавена многу наскоро. Изработката на картичките беше со цена од 23ден/ком со 10% попуст.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега