СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ТЕРМИНОТ ЗА ПОДИГАЊЕ НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИЧКИ

Почитувани,
Во прилог корегирана верзија на соопштението за картичките за објава.

Почитувани членови на МУЗИКА СЕГА. 
Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе можете да ги подигнете секој ден неделава до петок од 10-14.30 во МКЦ. За контакт телефон од човекот кој ќе ви ги предаде, ве молиме пишете во коментар или на маил на здружението : info@muzikasega.mk

Членовите од другите градови ќе ги замолиме исто така да пишат во коментар или на горенаведениот мејл со напомена од кој град доаѓаат за да може картичката да им ја пратиме по карго на наведената адреса.
Благодариме и се надеваме дека ви се допаѓа дизајнот и функционалноста на вашите членски карти.
Со почит,
ЗУПМ “МУЗИКА СЕГА”! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега