СООПШТЕНИЕ

Почитувани членови на Музика Сега,

Сакам да ве известам дека добиваме поплаки за неисплатени средства. Од тие кои доаѓаат од наши активни членови а кои навремено аплицирале, скоро сите се проверени дека им се коректни податоците и дека од наша страна, не би требало да има проблем со исплатата. Кај некои членови, бројот на трансакциска сметка беше 3 – 4 пати проверуван и потврдено точен, состојбата уредна а сепак не им е исплатена помош. Каде е проблемот, во овој момент не можеме да кажеме но сите тие членови ќе бидат ставени на листа за ревизија која ќе ја пратиме до надлежните.

Со почит,

Трајко Симоновски

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега