СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ и НАЈАВА ЗА ПРОТЕСТ

Почитувани членови на ЗУПМ “Музика Сега”, останати колеги од фелата и членови на останатите музички здруженија, музички работници, Почитувани членови на Владата и останатите релевантни институции, кои ги застапувате правата на граѓаните на Македонија, Почитувана јавност и наши сограѓани.  Ова е нашето последно обраќање во кое ја користиме оваа интонација и динамика во изјавата! Како […]