СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ

Почитувани членови на Музика Сега Би сакале да ве известиме дека членските картички се готови. Оние наши членови, кои се денес во Скопје, можат да дојдат и да си ја подигнат својата, денес, од 18.30 – 19.30 пред МКЦ, на главниот влез. За оние кои може да почекаат, ќе биде организирано подигнување од понеделник, за […]