СООПШТЕНИЕ-ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ

Почитувани членови на ЗУПМ – МУЗИКА СЕГА, музичари, музички работници, подржувачи…    Како што знаете во петокот на 04.06.2021 здружението организираше протест пред владата на Р. Македонија со цел да укаже на последните одлуки кои се донесени од страна на Владата и имаат една дискриминирачка нота. Тоа го објаснивме на самиот протест и нашето единствено […]

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ТЕРМИНОТ ЗА ПОДИГАЊЕ НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИЧКИ

Почитувани, Во прилог корегирана верзија на соопштението за картичките за објава. Почитувани членови на МУЗИКА СЕГА. Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе можете да ги подигнете секој ден неделава до петок од 10-14.30 во МКЦ. За контакт телефон од човекот кој ќе ви ги предаде, ве молиме пишете во коментар или на маил […]