ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ПОДИГАЊЕTO НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ

Почитувани членови на Музика Сега,Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе бидат достапни да си ги подигнете на истата локација, МКЦ, од 10 – 14h до петок. Побарајте го телефонскиот број од лицето за контакт во порака. Имајте убав ден и добри ангажмани деновиве без ограничувања.Со почит,ЗУПМ “МУЗИКА СЕГА”