СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги музичари, после долга и напорна работа, после многу состаноци, консултации, грешење но и учење, со големо задоволство можеме да ви соопштиме дека е формирана првата комора на музичарите – Комора на музичка индустрија. Ви честитаме на сите бидејќи прв пат од осамостојувањето, македонските музичари ќе се организирани во формална и од државата прифатена […]