НАЈНОВИ ИЗВЕСТУВАЊА

СООПШТЕНИЕ

Почитувани членови на Музика Сега.  На интернет се појави документ „ Финална евалуација “ во кој наводно стојат недообработени податоци на членови на музички здруженија кои би требало да добијат помош.  Со оглед на тоа дека изгледа како да нашите членови нема да добијат помош, сакам да ве известам дека веќе е испратен официјален mail до посебниот советник на вице премиерот Битиќи, г – динот Александар Талмиџиоски во кој го

Повеќе »

ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ПОДИГАЊЕTO НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ

Почитувани членови на Музика Сега,Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе бидат достапни да си ги подигнете на истата локација, МКЦ, од 10 – 14h до петок. Побарајте го телефонскиот број од лицето за контакт во порака. Имајте убав ден и добри ангажмани деновиве без ограничувања.Со почит,ЗУПМ “МУЗИКА СЕГА”

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ-ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ

Почитувани членови на ЗУПМ – МУЗИКА СЕГА, музичари, музички работници, подржувачи…    Како што знаете во петокот на 04.06.2021 здружението организираше протест пред владата на Р. Македонија со цел да укаже на последните одлуки кои се донесени од страна на Владата и имаат една дискриминирачка нота. Тоа го објаснивме на самиот протест и нашето единствено барање беше:- да се укине мерката од Службен весник бр.240 од 05.10.2020 – Прилог број

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ТЕРМИНОТ ЗА ПОДИГАЊЕ НА ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИЧКИ

Почитувани, Во прилог корегирана верзија на соопштението за картичките за објава. Почитувани членови на МУЗИКА СЕГА. Сакаме да ве известиме дека вашите членски картички ќе можете да ги подигнете секој ден неделава до петок од 10-14.30 во МКЦ. За контакт телефон од човекот кој ќе ви ги предаде, ве молиме пишете во коментар или на маил на здружението : info@muzikasega.mk.  Членовите од другите градови ќе ги замолиме исто така да пишат

Повеќе »
Најнови статии
Медиуми
Галерија
Уплатници

НАЈНОВИ ИЗВЕСТУВАЊА

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ и НАЈАВА ЗА ПРОТЕСТ ЗА ПЕТОК 04.06.2021, со почеток од 12 часот пред Владата на РСМ

Почитувани членови на ЗУПМ “Музика Сега”, останати колеги од фелата и членови на останатите музички здруженија,музички работници,Почитувани членови на Владата и останатите релевантни институции, кои

Повеќе »

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ЈАВНОСТ

Почитувани членови на ЗУПМ “Музика Сега” но и сите останати музичари независно на која “фела” на која националност и на кој  етникум припаѓате, денес Комисијата

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги, членови на „МУЗИКА СЕГА“. Вчера, 19.05.2021, одржавме прес конференција за медиуми на платото пред Младинскиот културен центар (МКЦ), Скопје, на која ги истакнавме

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги, членови на „МУЗИКА СЕГА“. Изминатиов период иако можеби надвор од радарот на јавноста, ЗУПМ „МУЗИКА СЕГА“ оствари неколку мошне важни средби. Една од

Повеќе »
Најнови статии
Останати статии
Галерија
Уплатници
Корисни линкови
Пријатели на ЗУПМ - Музика Сега

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Пријатели на МУЗИКА СЕГА

Музички продавници
Училишта
Видео и Аудио продукција
Корисни линкови

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега