НАЈНОВИ ИЗВЕСТУВАЊА

СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги музичари, после долга и напорна работа, после многу состаноци, консултации, грешење но и учење, со големо задоволство можеме да ви соопштиме дека е формирана првата комора на музичарите – Комора на музичка индустрија. Ви честитаме на сите бидејќи прв пат од осамостојувањето, македонските музичари ќе се организирани во формална и од државата прифатена форма. За нас од Координативното тело на 6 -те здруженија на музичари, тоа е само

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани колеги, денеска во просториите на Сојуз – от на стопански комори ( ССК ) беа потпишани меморандуми за соработка помеѓу нашето и другите музички здруженијата од една страна и ССК од друга. Со него започнува нова фаза во нашето работење, на многу повисоко ниво и со сериозни партнери, секако правно потковани и со добра инфраструктура. Ова беше неопходно бидејќи од позиција на здружение едноставно немавме моќ ниту ингеренции да

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани членови на Музика Сега, Ве известуваме дека е извршена уплата на вашите сметки. Со здравје да си ги трошите парите. Доколку има такви кои со сигурност приложиле барање за финансиска помош до Владата до 25.05 а притоа имаат и уредна постапка за зачленување до 3 ти Јуни 2021 во нашето здружение и сепак не добиле финансиска помош, нека ни се обратат на следните mail – ови : pretsedatel@muzikasega.mk info@muzikasega.mk

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ

Почитувани членови на Музика Сега, Сакам да ве известам дека добиваме поплаки за неисплатени средства. Од тие кои доаѓаат од наши активни членови а кои навремено аплицирале, скоро сите се проверени дека им се коректни податоците и дека од наша страна, не би требало да има проблем со исплатата. Кај некои членови, бројот на трансакциска сметка беше 3 – 4 пати проверуван и потврдено точен, состојбата уредна а сепак не

Повеќе »
Најнови статии
Медиуми
Галерија
Уплатници

НАЈНОВИ ИЗВЕСТУВАЊА

СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги музичари, после долга и напорна работа, после многу состаноци, консултации, грешење но и учење, со големо задоволство можеме да ви соопштиме дека е

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани колеги, денеска во просториите на Сојуз – от на стопански комори ( ССК ) беа потпишани меморандуми за соработка помеѓу нашето и другите музички

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани членови на Музика Сега, Ве известуваме дека е извршена уплата на вашите сметки. Со здравје да си ги трошите парите. Доколку има такви кои

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ

Почитувани членови на Музика Сега, Сакам да ве известам дека добиваме поплаки за неисплатени средства. Од тие кои доаѓаат од наши активни членови а кои

Повеќе »

СООПШТЕНИЕ

Почитувани членови на Музика Сега.  На интернет се појави документ „ Финална евалуација “ во кој наводно стојат недообработени податоци на членови на музички здруженија

Повеќе »
Најнови статии
Останати статии
Галерија
Уплатници
Корисни линкови
Пријатели на ЗУПМ - Музика Сега

Работно време

Понеделник - Петок / 8.30-16.30

Неработни денови

Викенди/Официјални празници

Пријатели на МУЗИКА СЕГА

Музички продавници
Училишта
Видео и Аудио продукција
Корисни линкови

Барање за членство во ЗУПМ-Музика Сега